Modern weboldalakat készítünk

Akár 3 héten belül,
Határidők betartásával,
1 év garanciával.

10+ év tapasztalat | 300+ weboldal készítés | 450+ elégedett ügyfél Ismerkedj meg velünk

Miért érdemes bennünket
választanod?

Weboldal készítés

10 év tapasztalattal rendelkezünk

A több éves szakmai tapasztalatunk a garancia arra, hogy a weboldal készítés egy tudatosan felépített, kipróbált folyamat mentén zajlik nálunk.

Weboldal készítés

Szenvedéllyel végezzük munkánkat

Szeretjük, ha pörgősen telnek napjaink. A weboldal készítés iránti szenvedélyünk hajt minket, hogy mindig jobbat, szebbet és maradandót alkossunk.

Weboldal készítés

Betartjuk a vállalt határidőket

Kizárólag olyan határidőket vállalunk, amiről tudjuk, hogy garantáltan be tudjuk tartani. Nálunk nem opció, hogy nem készül el a weboldal a kijelölt határidőre.

Weboldal készítés

Megbízhatóak vagyunk

A bizalom kiemelt helyen szerepel az értékrendünkben. Számunkra kulcsfontosságú, hogy ne csak most, hanem évek múltán is ugyan úgy számíthass ránk, illetve a munkánkra.

Weboldal készítés

Segítünk és támogatunk

Kérdésed van, segítségedre lehetünk valamiben? Fordulj hozzánk bizalommal! Szakmai támogatásunkra, illetve segítségnyújtásunkra bátran számíthatsz a hét bármely napján.

Weboldal készítés

Odafigyelünk a céljaidra

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megértsük az elképzeléseid, illetve kitűzött céljaid. Úgy gondoljuk, hogy csak így nyújthatjuk a számodra legoptimálisabb szolgáltatást.

Gyors, biztonságos és keresőbarát

Az általunk készített weboldalak főbb jellemzői

 • Egyedi, modern webdesignt tervezünk

  A weboldal egyik legfontosabb eleme az impozáns webdesign. Segítségével tudjuk elérni a látogatóban kívánt vizuális hatást.

 • Elvégezzük a weboldal keresőoptimalizálását

  A weboldal technikai és tartalmi beállításaival elősegítjük, hogy a weboldalad minél jobb pozíciót érjen el a keresőkben.

 • Kiemelten kezeljük a gyors oldalbetöltést

  Senki sem szeret várni, ezzel mi sem vagyunk másképp. A weboldal készítés során éppen ezért nagy gondot fordítunk a gyors oldalbetöltésre.

 • Könnyen kezelhető adminisztrációs felületet biztosítunk

  Biztosítunk számodra egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát adminisztrációs felületet, melyen keresztül szerkesztheted weboldalad tartalmát.

Hogyan néz ki a weboldal
készítés folyamata?

Első lépésben igyekszünk minél részletesebben megismerni az elképzeléseidet, illetve az új weboldallal kapcsolatos elvárásaidat. Maga az egyeztetés történhet személyesen, de akár telefonon keresztül is. Az igényfelmérés során igyekszünk minden olyan fontosabb kérdést átbeszélni veled, ami szükséges számunkra az ajánlatadáshoz, illetve majd a weboldal készítés folyamataihoz.

Számunkra tehát a weboldal készítés a vállalkozásod, illetve elképzeléseid megismerésével kezdődik. Célunk, hogy minél pontosabb képet kapjunk a kitűzött céljaidról, hogy a legmegfelelőbb megoldást tudjuk figyelmedbe ajánlani. Az egyeztetések során proaktívan állunk a feladathoz, melyet saját szakmai tapasztalatainkkal, ötleteinkkel igyekszünk gazdagítani annak érdekében, hogy egy kiemelkedő weboldalt hozhassunk létre számodra.

A weboldal készítés terén elért kiemelkedő eredményeink

Hatalmas öröm számunkra az általunk készített weboldalak szakmai elismerése.

Vedd fel velünk a kapcsolatos, hogy akár a te weboldaladdal nyerjünk legközelebb az Év honlapja versenyen!Vágjunk bele
Weboldal készítés

Referenciák

Weboldalak, melyekre büszkék vagyunk

Czeizel Intézet weboldal készítés referencia Czeizel Intézet www.czeizelintezet.hu
Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány weboldal készítés referencia Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány www.heimalap.hu
Cookta weboldal készítés referencia Cookta www.cookta.hu
Muse de la Mer weboldal készítés referencia Muse de la Mer www.musedelamer.com
Home Art Deco weboldal készítés referencia Home Art Deco www.homeartdeco.hu
Vasas Volleyball weboldal készítés referencia Vasas Volleyball www.vasasvolleyball.hu
Zöldem weboldal készítés referencia Zöldem www.zoldem.hu
Pharos 95 weboldal készítés referencia Pharos 95 www.pharos95.hu
Esküvő Online weboldal készítés referencia Esküvő Online www.eskuvo.online
A szemüveges srác weboldal készítés referencia A szemüveges srác www.aszemuvegessrac.hu
Apartman tanácsadás weboldal készítés referencia Apartman tanácsadás www.apartmantanacsadas.hu
Edukid weboldal készítés referencia Edukid www.edukid.hu
Egyúttal szeretném megköszönni a sikeres együttműködést és az annak eredményeképp megszületett, az eredeti elképzeléseknek megfelelő és küllemében még tetszetősebb honlapot. Ezen túlmenően pedig szeretném dicsérettel illetni két kedves munkatársadat, Vivient és Nórát, akik minden lépést időben, körültekintően, gyorsan és rugalmasan egyeztettek velem, illetve a kéréseink és elképzeléseink megvalósításában folyamatosan segítségünkre voltak és abban támogattak. Remélem lesz lehetőségem ajánlani a cégeteket, minden okom megvan rá.
Katona Beáta
Innopharm GmbH
Amióta a Webergoline üzemelteti a honlapunkat, azóta nem ismerjük a korábbi problémákat. A havonkénti frissítésnek köszönhetően a honlap mindig elérhető, a leveleket azonnal megkapjuk. A tartalmi változásokat elég Word-ben átküldenünk, és azok villám gyorsan felkerülnek két nyelven. Bármilyen kérésünk teljesítése egy napnál sosem tartott tovább. Szóval semmi gondunk a honlappal. És mindez igen jutányos éves áron. A több éves tapasztalatunk alapján bátran ajánlom a csapatot bárkinek.
dr. Varsányi Pál
Letícia Herba Kft.
Gyors, pontos és rugalmas munkavégzés, kiváló hozzáállás. Köszönjük a weboldalt és a kampánykezelést!
Sajcz Ádám
kameraszektor.hu
Nagyon orulok, hogy ratalaltam a Webergoline csapatara mert magas szinvonalu szolgaltatast kaptam elerheto aron. Az elso pillanattol kezdve rugalmasan zajlott a weboldal keszites folyamata. Attila keszsegesen es rovid idon belul (neha azonnal) valszolt az email-eimre ha barmi kerdesem vagy keresem volt. Tobb skype megbeszelesunk is volt, megbeszeltuk az elkepzeleseim es a webfejlesztes alatt is folyamatosan kapcsolatban voltunk, ezert a weboldal pont olyan lett amilyet elkepzeltem.
Savai Kitti
Kitti Savai Fitness

Segítünk abban, hogy megvalósítsd elképzeléseid!

Munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot!


Gyakran feltett kérdések

Milyen weboldal (rendszer) lenne ideális számomra?

A weboldal készítés egyik meghatározó pontja a megfelelő alap keretrendszer kiválasztása. A weboldal keretrendszer kiválasztásához érdemes átgondolni a weboldal funkcióit, illetve az oldalhoz kapcsolódó célokat, elvárásokat. A legtöbb esetben egy személyes vagy üzleti bemutatkozó weboldal készítéséhez a WordPress kitűnő választás lehet. Más esetben viszont az összetettebb üzleti igényekre való tekintettel érdemes egyedi fejlesztésű weboldalban gondolkodni. Az egyedi weboldal készítés bár idő és költség igényesebb megoldás, azonban segítségével bonyolultabb funkcionalitás is megvalósítható, illetve későbbiekben rugalmasan bővíthető.

A WordPress keretrendszer adottságai miatt ideális választás egyszerűbb bemutatkozó weboldal vagy webáruház elkészítéséhez, üzemeltetéséhez.
Magasabb minőségű, teljesítményű és bonyolultabb funkcionalitású weboldalkhoz azonban minden esetben az egyedi fejlesztésű weboldalt javasoljuk.

Mit jelent a CMS?

A CMS a “Content Management System“, vagyis magyarul a tartalomkezelő rendszer rövidítése. Ilyen közismert rendszer például a WordPress, Joomla és Drupal is. Főbb jellegzetességük, hogy felhasználóbarát adminisztrációs felület áll rendelkezésedre a weboldal tartalmának és megjelenésének kezelésére. A weboldal funkcionalitása pedig modulárisan, úgynevezett bővítményekkel bővíthető. (pl: fórum, chat, űrlapok, stb...)

Bemutatkozó weboldal készítés során a legtöbb esetben mi is ilyen tartalomkezelő rendszereket alkalmazunk, mert könnyen szerkeszthetővé (kezelhetővé) teszi az elkészült honlapot számodra is.

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

Nehéz erre egzakt választ adnunk az igények pontos ismerete nélkül. Nagy általánosságban azonban elmondható, hogy egy céges bemutatkozó weboldal készítés 2-3 hetet vesz igénybe. Terjedelmesebb tartalmú, esetleg összetettebb funkcionalitású weboldal vagy webáruház ennél akár jelentősebb több időráfordítást is igényelhet. A weboldal készítés időráfordítása nagyban függ a weboldal funkcionalitásától, illetve terjedelmétől.

Miután elkészült a weboldal, tudom majd én is szerkeszteni?

Egyértelműen igen a válasz. Manapság már nem készül úgy weboldal, hogy nem rendelkezik adminisztrációs felülettel, amin keresztül az oldal tartalma, megjelenése vagy akár funkcionalitása ne lenne kezelhető.
Minden weboldal készítés árajánlatunk magában foglal egy oktatást is, melynek keretében bemutatjuk neked hogyan tudod használni az adott tartalomkezelő rendszert. Pl.: képek és szövegek cserélése, blog bejegyzések írása, események létrehozása. Ha ezen felül bármiben segítségre lenne szükséged, minket nyugodtan kereshetsz!

A személyes találkozó elengedhetetlen, ha weboldalt szeretnék?

Nem feltétlenül szükséges. Mindegy, hogy hol tartózkodsz, az esetek döntő többségében telefonon és e-mail váltással mindent meg tudunk beszélni, ami lényeges a weboldal készítéshez. Még az adminisztrációs felület használatáról szóló oktatást is meg lehet tartani képernyőmegosztással, így nem kell aggódnod a távolság miatt.

Miután elkészült a weboldalam fordulhatok hozzátok segítségért?

Természetesen! Örömünkre szolgál, ha hozzánk fordulsz segítségért. A weboldal készítés után is nyújtunk számodra támogatást, illetve igény szerint rendszeres honlap karbantartást.

A Google első oldalára fogok kerülni?

A Google első oldalára kerülni fizetett hirdetés nélkül nem egyszerű feladat. Márpedig köztudott, hogy szinte mindenkinek ez a célja, aki weboldalt készítés mellett dönt. A jobb helyezés eléréséhez úgynevezett keresőoptimalizálásra (seo) van szükség, mely jellemzően egy hosszabb folyamat (akár több hónapos). Maga a keresőoptimalizálás több különböző részre bontható folyamatból áll. Ezek közül az egyik ilyen fontos feladat a weboldal technikai keresőoptimalizálása, melyet a weboldal készítés során mi is szemelőt tartunk és alkalmazunk.
A siker érdekében azonban szükség van további, jellemzően rendszerws feladatok elvégzésére. Ilyen például a marketing szövegírás és a linképítés is.