Miben lehetünk segítségedre?

Egyedi weboldal fejlesztés

Gondosan megtervezett és lefejlesztett egyedi CMS keretrendszerünknek hála valóban gyors és biztonságos weboldalakat tudunk készíteni. A rendszer fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk a stabilitásra, továbbá nem utolsó sorban arra, hogy az oldal támogassa a technikai keresőoptimalizálás támasztotta elvárásokat.

További információk

WordPress weboldal készítés

Költséghatékony, gyors megoldás a wordpress keretrendszerrel történő weboldal készítés. A moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy a későbbiekben is könnyen bővíthető legyen funkcionálisan. Ideális választás abban az esetben, ha költségkímélő megoldást szeretnél, de nem szeretnél lemondani a CMS keretrendszerek nyújtotta kényelembről és rugalmasságról.

További információk

Webáruház fejlesztés

Pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos egy webáruház megjelenése és működése a sikeres értékesítés szempontjából. A webáruház készítést megelőzően nagy hangsúlyt fektetünk az üzleti elképzelések megismerésére, hogy minél pontosabban tudjuk azt megvalósítani a webáruház fejlesztése során.

További információk

Logó- és arculattervezés

Kreatív csapatunk segít megtervezni azt az arculatot, amely legjobban kifejezi vállalkozásod stílusát, illetve filozófiáját. Tudjuk, hogy mennyire fontos az első benyomás és azt is, hogy az online világban sincs ez másképp. Egyaránt vállaljuk online, illetve offline grafikai anyagok tervezését és a nyomdakész verzió elkészítését.

További információk

HTML5 és GIF banner készítés

A legtöbb online hirdetési kampány szerves részét képezik a display hirdetések, amelyekhez elengedhetetlenek a gif és/vagy a html5 bannerek. Örömmel segítünk ezen bannerek megtervezésében és lefejlesztésében, hogy méltó módon hirdessék termékeidet vagy szolgáltatásaidat az interneten.

További információk

Webmester szolgálat

Szeretnéd biztonságban tudni weboldaladat? Bízd ránk weboldal-karbantartási munkálataidat! Ezen szolgáltatásunk keretében több különböző eszköz és folyamat együttes alkalmazásával minimalizáljuk a biztonsági kockázatokat és tesszük stabillá, folyamatosan elérhetővé weboldalad.

További információk

Segítünk abban, hogy megvalósítsd elképzeléseidet!

Kérd személyre szabott, ingyenes árajánlatunkat! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre!

Szeretnék ajánlatot kérni