Webergoline

Ismerkedj meg velünk!

Igyekszünk a legtöbbet, legjobbat nyújtani ügyfeleinknek. Hisszük, hogy őszinte és barátságos kommunikációval eredményesebb lehet a közös munka.

Több éves szakmai tapasztalatunk segít abban, hogy a felmerülő igényekhez megtaláljuk a lehető legmegfelelőbb megoldást, szem előtt tartva ügyfeleink céljait.

Munkavégzésünket ötletes megoldások, dinamikus munkavégzés, elhivatottság és transzparens folyamatok jellemzik.

Bízunk abban, hogy vállalkozásod online megjelenését ránk bízzod és lehetőségünk nyílik bizonyítani szakértelmünket és pozitív hozzáállásunkat.

A Webergoline Kft.-t 2012-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy webfejlesztési és webdesign szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára előre egyeztetett, átlátható és korrekt feltételek mellett. A cég megalakulásának már kezdeti szakaszában megfogalmazódtak bennünk azok a főbb szempontok, amelyek a mai napig jellemeznek bennünket és a munkavégzésünket.

Filozófiánk

Irányelvek, melyek mentén működünk

Kommunikáció

Úgy véljük, hogy a sikeres és hosszú távú együttműködés alapja a kommunikáció. Munkánk során folyamatosan törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel közvetlen, barátságos kapcsolatot alakítsunk ki, ami hozzájárul a hatékony és eredményes munkavégzéshez.

Megbízhatóság

A magbízhatóság számunkra azt jelenti, hogy ügyfeleink számára mindig elérhetőek vagyunk, és minden esetben igyekszünk magas szakmai színvonalon szolgáltatni. A megbízhatóság teszi lehetővé számunkra, hogy hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatot alakítsunk ki partnereinkkel.

Megtalálni a legjobb megoldást

Ügyfeleinktől érkező igényekre igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb kreatív és/vagy technológiai megoldásokat, amelyek a legtöbb esetben költséghatékonyságot is eredményeznek. Szeretjük érezni, hogy valóban segíteni tudtunk ügyfeleinknek céljaik elérésében, terveik megvalósításában.

Ezek azok az alapelvek, amelyek elősegítik cégünk állandó fejlődését, növekedését. A folyamatosan bővülő ügyfélkörnek köszönhetően pedig lehetőségünk nyílik változatos projektek megvalósítására, valamint kihívásokkal teli feladatok elvégzésére. A webfejlesztés és webdesign kreativitást és precizitást igénylő tevékenységek. Mindig arra törekszünk, hogy érzékenyen és nyitottan forduljunk ügyfeleink irányába, és azokat az elgondolásokat valósítsuk meg, amelyeket tőlük érkeznek. Mindeközben tudatosan ajánljuk fel tapasztalatainkat és szaktudásunkat, hogy igazán hatékony és eredményes legyen a közös munka. Kollégáink és partnereink jellemzően olyan szakemberek, akik folyamatosan fejlődni vágynak saját területükön és keresik azokat a lehetőségeket, amelyek révén új kompetenciákra tehetnek szert.

Ügyfeleink

Rólunk mondták

Egyúttal szeretném megköszönni a sikeres együttműködést és az annak eredményeképp megszületett, az eredeti elképzeléseknek megfelelő és küllemében még tetszetősebb honlapot. Ezen túlmenően pedig szeretném dicsérettel illetni két kedves munkatársadat, Vivient és Nórát, akik minden lépést időben, körültekintően, gyorsan és rugalmasan egyeztettek velem, illetve a kéréseink és elképzeléseink megvalósításában folyamatosan segítségünkre voltak és abban támogattak.

Remélem lesz lehetőségem ajánlani a cégeteket, minden okom megvan rá.
Katona Beáta - Innopharm GmbH
Amióta a Webergoline üzemelteti a honlapunkat, azóta nem ismerjük a korábbi problémákat. A havonkénti frissítésnek köszönhetően a honlap mindig elérhető, a leveleket azonnal megkapjuk. A tartalmi változásokat elég Word-ben átküldenünk, és azok villám gyorsan felkerülnek két nyelven. Bármilyen kérésünk teljesítése egy napnál sosem tartott tovább. Szóval semmi gondunk a honlappal. És mindez igen jutányos éves áron. A több éves tapasztalatunk alapján bátran ajánlom a csapatot bárkinek.
dr. Varsányi Pál - Letícia Herba Kft.
Gyors, pontos és rugalmas munkavégzés, kiváló hozzáállás. Köszönjük a weboldalt és a kampánykezelést!
Sajcz Ádám - kameraszektor.hu
Oldalunk SEO elemzésével indult a kapcsolat, majd az AdWords fiók kezelésével folytatódott, s már a weblapjaink kisebb-nagyobb fejlesztésével is ők foglalkoznak! Miért? Profik, megbízhatók és a feladatokról nem csak beszélnek, hanem el is végzik azokat!
Fabó Lívia - For Two Kft.
Ügyfélbarát, gyors reagálású, segítőkész, megbízható, profi csapat. Üzleti kommunikációjuk példaértékű, árképzésük korrekt. Jó velük együtt dolgozni!
Mesterházy Mónika - eletszepitok.hu
Szuper csapat, akikkel gördülékenyen megy a munka. Segítőkészség, gyorsaság, rugalmasság – ezek azok a fogalmak, amikkel jellemezni tudnám a Webergoline csapatát. Köszönöm az együttműködést és a felhasználóbarát oldalakat! További sok sikert!
Komáromi Bori - elintezzuk.hu
Ezúton is köszönjük a Webergoline csapatának, hogy megvalósították számunkra az új weboldalunkat, teljes mértékben a mi elképzeléseink szerint. Köszönjük a rugalmasságot, és hogy mindig rendelkezésünkre álltok, mivel laikusként sokszor segítségre van szükségünk ahhoz, hogy a weboldalunk naprakész, és trendi legyen. Egy szó, mint száz: szuper csapat vagytok! Csak így tovább!
La Rosa Negra - larosarendezveny.hu
Példásnak tekinthető az együttműködésünk. Az új weboldal fejlesztése során mindig konstruktív ötletekkel segítették munkánkat, illetve kéréseinket, javítási észrevételeinket villámgyorsan megvalósították. Szakértelmük mellé minőség párosul, ennek is köszönhető, hogy mára, a kor követelményeinek teljes mértékben megfelelő, modern megjelenésű weboldala lehet szállodánknak.
Nagy Péter - royalparkboutiquehotel.hu
Az aforce1hiphop.com és a fusiondancecontest.com weboldalakat is a Webergoline készítette. Profi kivitelezés, kiváló csapat!
Németh Ádám - aforce1hiphop.com
Nagyon szerencsés vagyok, hogy rátaláltam a Webergoline-ra. Nagyon gyorsan reagáltak már az ajánlatkérésre is és a fejlesztés során is. Ár-érték arányban kiemelkedően jók 🙂 kaptam egy olyan weboldalt, amit megálmodtam, elérhető áron, magas minőségben. Megbízhatóak, segítőkészek. Minden kérdésemre szinte azonnal kapok választ és meg tudtuk találni minden funkciónál a webshopomnak leginkább megfelelő megoldásokat. Szívből ajánlom mindenkinek!
Kákai Adrienn - bravurfehernemu.hu
A honlapunk elkészítésében kértünk segítséget a Webergoline-tól. Köszönjük a profi munkát, az eredmény megtekinthető a www.csokicsel.hu oldalon.
Szekér Zsolt - Csokicsel Kft.