Szeretnéd szakértő kezekben tudni weboldalad?

A weboldal karbantartás a mi feladatunk legyen, ne a te gondod!

Miért van szükség weboldalad rendszeres karbantartására?

Ahogyan már az okostelefonok esetében megszokhattuk, rendszeresen jelennek meg frissítések, melyek újabb funkciókkal ruházzák fel már telepített alkalmazásunkat vagy akár egy meglévő biztonsági problémát orvosolnak. Hasonlóan az okoseszközökhöz, a tartalom kezelő rendszerekkel (CMS) készített weboldalakhoz és kiegészítő bővítményeikhez is rendszeresen jelennek meg frissítések, melyek telepítése erősen ajánlott. Ilyen tartalom kezelő rendszerek például a közismert WordPress, Drupal, illetve Joomla is.

A weboldalad rendszeres karbantartása lényegében azért fontos, hogy megóvjuk azt az illetéktelen hozzáférések kellemetlen következményétől (vírus fertőzés, spamelés, …), mely akár mérhető üzleti kárt is okozhat nekünk vagy vállalkozásunk számára. Anyagi kárt jelenthet, ha például teljes weboldalad elérhetetlenné válik, aminek következtében az Interneten rád találó érdeklődők nem tudnak informálódni cégedről vagy szolgáltatásodról.

Weboldal karbantartás szolgáltatásunk keretében több különböző eszköz és folyamat együttes alkalmazásával minimalizáljuk a biztonsági kockázatokat és tesszük stabillá, folyamatosan elérhetővé weboldalad.

Lépj kapcsolatba velünk Weboldal karbantartás

Milyen szolgáltatásokból áll a weboldal karbantartás?

 Teljeskörű biztonsági mentés

Rendszeres biztonsági mentések készítésével és azok redundáns több hónapra visszamenőleg történő tárolásával garantáljuk, hogy bármilyen technikai probléma esetén gyorsan vissza tudjuk állítani weboldalad egy korábbi stabil állapotba.

 Frissítések telepítése

A weboldal karbantartás szerves része az elérhető biztonsági és funkcionális frissítések megjelenésének követése és mihamarabbi telepítése. A rendszeres weboldal frissítés teszi lehetővé, hogy naprakész weboldalad ellenállóvá váljon az illetéktelen hozzáférésekkel szemben.

 Folyamatos felügyelet

Folyamatos megfigyelés alatt tartjuk weboldalad, hogy a lehető leghamarabb tudomást szerezzünk a technikai változásokról vagy gyanús tevékenységekről. A weboldal karbantartás keretein belül nyújtott felügyeletnek (monitoring) köszönhetően szükség szerint időben be is tudunk avatkozni.

 Vírusellenőrzés és vírusirtás

Egy vírusfertőzött weboldal nagy üzleti kárt tud okozni, így rendkívül fontos a megelőzés. Weboldal karbantartás szolgáltatásunk része a rendszeres vírusellenőrzés, hogy időben tudomást szerezzünk a problémáról. Amennyiben a baj már megtörtént, abban az esetben is nagy esély van a korábbi tiszta, stabil állapot helyreállítására.

 Technikai támogatás

Amennyiben bennünket választasz, biztos lehetsz abban, hogy a felmerülő technikai kérdésekre munkatársaink közérthető válasszal fognak szolgálni. A weboldallal kapcsolatos új funkcionális kérésekre pedig költséghatékony megoldásokat igyekszünk szállítani neked.

 Tartalommenedzsment

Támogatásunk kiterjed a weboldallal kapcsolatos tartalmi változtatások elvégzésére is. Szívesen segítünk egy új menüpont, egy új aloldal vagy blog bejegyzés létrehozásába, weboldalra történő feltöltésében és akár keresőoptimalizálásában is.

Karbantartásra lenne szükséged?

Kérd személyre szabott árajánlatunkat!
Segítőkész munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot!