Weboldal karbantartás

A weboldal karbantartás a mi
feladatunk legyen, ne a te gondod!

10+ év tapasztalat | 300+ karbantartott weboldal | 500+ elégedett ügyfél

Ajánlatkérés     Bővebben
Szeretnéd szakértő kezekben tudni weboldalad?

Miért van szükség weboldalad
rendszeres karbantartására?

Weboldal karbantartás

Ahogyan már az okostelefonok esetében megszokhattuk, rendszeresen jelennek meg frissítések, melyek újabb funkciókkal ruházzák fel már telepített alkalmazásunkat vagy akár egy meglévő biztonsági problémát orvosolnak. Hasonlóan az okoseszközökhöz, a tartalom kezelő rendszerekkel (CMS) készített weboldalakhoz és kiegészítő bővítményeikhez is rendszeresen jelennek meg frissítések, melyek telepítése javasolt annak érdekében, hogy a weboldal naprakész és biztonságos maradhasson. Ilyen tartalom kezelő rendszerek például a közismert WordPress, Drupal, illetve Joomla is.

A weboldalad rendszeres karbantartása lényegében azért fontos, hogy megóvjuk azt az illetéktelen hozzáférések kellemetlen következményétől (vírus fertőzés, spamelés, …), mely akár mérhető üzleti károkat is okozhat vállalkozásod számára. Anyagi kárt jelenthet, ha például teljes weboldalad elérhetetlenné válik, aminek következtében az Interneten rád találó érdeklődők nem tudnak informálódni cégedről vagy szolgáltatásodról.

Weboldal karbantartás szolgáltatásunk keretében több különböző eszköz és folyamat együttes alkalmazásával minimalizáljuk a biztonsági kockázatokat és tesszük stabillá, folyamatosan elérhetővé weboldalad.Lépj kapcsolatba velünk

Milyen esetben érdemes
weboldal karbantartás szolgáltatásunkat igénybe venned?

Ha fontos számodra weboldalad stabilitása, biztonsága és egy esetleges weboldal leállás üzleti károkat okozhatna számodra.

Ha fontos számodra, hogy a weboldallal kapcsolatos technikai vagy tartalmi feladatokat a lehető leggyorsabban szakemberek végezzék el.

Ha esetleg nincs rá kellő időd, más dolgokra szeretnél koncentrálni és szívesen átadnád a weboldal karbantartását egy hozzáértő csapatnak.

Milyen szolgáltatásokból áll
a weboldal karbantartás?

Weboldal karbantartás

Teljeskörű biztonsági mentés

Rendszeres biztonsági mentések készítésével és azok redundáns több hónapra visszamenőleg történő tárolásával garantáljuk, hogy bármilyen technikai probléma esetén gyorsan vissza tudjuk állítani weboldalad egy korábbi stabil állapotba.

Weboldal karbantartás

Frissítések telepítése

A weboldal karbantartás szerves része az elérhető biztonsági és funkcionális frissítések megjelenésének követése és mihamarabbi telepítése. A rendszeres weboldal frissítés teszi lehetővé, hogy naprakész weboldalad ellenállóvá váljon az illetéktelen hozzáférésekkel szemben.

Weboldal karbantartás

Folyamatos felügyelet

Folyamatos megfigyelés alatt tartjuk weboldalad, hogy a lehető leghamarabb tudomást szerezzünk a technikai változásokról vagy gyanús tevékenységekről. A weboldal karbantartás keretein belül nyújtott felügyeletnek (monitoring) köszönhetően szükség szerint időben be is tudunk avatkozni.

Weboldal karbantartás

Vírusellenőrzés és vírusirtás

Egy vírusfertőzött weboldal nagy üzleti kárt tud okozni, így rendkívül fontos a megelőzés. Weboldal karbantartás szolgáltatásunk része a rendszeres vírusellenőrzés, hogy időben tudomást szerezzünk a problémáról. Amennyiben a baj már megtörtént, abban az esetben is nagy esély van a korábbi tiszta, stabil állapot helyreállítására.

Weboldal karbantartás

Technikai támogatás

Amennyiben bennünket választasz, biztos lehetsz abban, hogy a felmerülő technikai kérdésekre munkatársaink közérthető válasszal fognak szolgálni. A weboldallal kapcsolatos új funkcionális kérésekre pedig költséghatékony megoldásokat igyekszünk szállítani neked.

Weboldal karbantartás

Tartalommenedzsment

Támogatásunk kiterjed a weboldallal kapcsolatos tartalmi változtatások elvégzésére is. Szívesen segítünk egy új menüpont, egy új aloldal vagy blog bejegyzés létrehozásába, weboldalra történő feltöltésében és akár keresőoptimalizálásában is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg a közös munkát!

Mennyibe kerül a weboldal karbantartás?

WordPress weboldal havi rendszeres biztonsági mentését, aktív felügyeletét valamint a frissítések telepítését már 7 990 Ft + áfa havidíjtól elérhető nálunk.

Természetesen bármilyen egyéb a weboldallal kapcsolatos feladat elvégzésében is tudunk segíteni akár eseti, akár kedvező havidíjas konstrukció keretein belül.

Ha további információra lenne szükséged vagy szeretnéd megrendelni szolgáltatásunkat, lépj kapcsolatba velünk! Örömmel segítnk!


Gyakran feltett kérdések

Ha ritkán frissül a weboldalam tartalma, akkor is szükségem van karbantartásra?

Igen, mindenképpen javasolt a weboldal karbantartás. Alapvetően a CMS (pl: WordPress) weboldaladhoz kiadott frissítések jellemzően biztonsági javításokat is tartalmaznak, ami nincs összefüggésben azzal, hogy a weboldaladon milyen gyakorisággal frissülnek a tartalmi elemek. Ha szeretnéd, hogy a weboldalad biztonságos és ellenálló maradjon, érdemes weboldal karbantartás szolgáltatást igénybe venned.

Mit jelent a CMS?

A CMS a “Content Management System“, vagyis magyarul a tartalomkezelő rendszer rövidítése. Ilyen közismert rendszer például a WordPress, Joomla és Drupal is. Főbb jellegzetességük, hogy felhasználóbarát adminisztrációs felület áll rendelkezésedre a weboldal tartalmának és megjelenésének kezelésére. A weboldal funkcionalitása pedig modulárisan, úgynevezett bővítményekkel bővíthető. (pl: fórum, chat, űrlapok, stb...)

Bemutatkozó weboldal készítés során a legtöbb esetben mi is ilyen tartalomkezelő rendszereket alkalmazunk, mert könnyen szerkeszthetővé (kezelhetővé) teszi az elkészült honlapot számodra is.

Mennyibe kerül a rendszeres havi weboldal karbantartás?

Ez jellemzően a weboldal méretétől és funkcionalitásától függ. Alapvetően egy bemutatkozó céges weboldal karbantartás havidíja nálunk 7990Ft+áfa. Ezért az összegért rendszeresen készítünk biztonsági mentést a weboldalról, telepítjük az elérhetp frissítéseket és többek között monitorozzuk a weboldal elérhetőségét is, hogy első kézből értesüljünk, ha esetleg elérhetetlenné válna a weboldal. A weboldal karbantartás szolgáltatás csomagot mindenképpen javasoljuk, ha szeretnéd, hogy a weboldalad a lehető legstabilabban működjön az év minden napján.

Van esetleg lehetőség eseti (egyszeri) karbantartást igénybe venni?

Igen, természetesen. Az eseti jelleggel történő weboldal karbantartás is jelentősen növeli a weboldal stabilitását, biztonságát. Nyilvánvalóan ez azért függ attól is, hogy milyen időközönként történik a karbantartás, de határozottan kijelenthető, hogy fokozza a weboldal biztonságosságát.