Lépjen kapcsolatba velünk!     +36 70 3380737     uh.enilogrebew@selas
webergoline angol weboldal

Google AdWords ügynökség - PPC marketing

PPC, Google AdWords kampány kezelés

A Google AdWords az utóbbi évek folyamatos fejlesztéseinek hála mára már egy hihetetlenül sokoldalú hirdetési rendszerré vált. Legyen szó szolgáltatás vagy termékértékesítésről, online vagy offline üzletről, B2B vagy B2C szektorról, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lehetőségeket.

Kérje árajánlatunkat

Mit tartalmaz a Google AdWords marketing kampány menedzsment?

Kereső hirdetések (Search ads)

Ha valaki meghallja azt, hogy internetes keresés, a legtöbb esetben a Google keresési rendszerére gondol. Ezt az igen előnyös helyzetet használta ki a cég, és indította el évekkel ezelőtt a hirdetési rendszerét, aminek hála a keresési eredményekben (felett, mellett és alatt) jelenhetnek meg a hirdetők kereséshez kötődő hirdetései. Nem véletlen, hogy ha valaki azt hallja, hogy Google AdWords, általában a Google keresőjében megjelenő hirdetésekre gondol.

Vizuális hirdetések (Display ads)

A kereső hirdetések mellett a másik nagy kategória a vizuális hirdetések. Ezek a hirdetések a Google vizuális hálózatában (display network) jelennek meg. Ide tartoznak a Gmailben, illetve a különböző online felületeken (pl.: online újságok) megjelenő Google hirdetések.

Remarketing

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne, ha újra kapcsolatba léphetne azokkal, akik már jártak az oldalán? Erre ad megoldást a remarketing hirdetésiforma, aminek a célja, hogy speciális hirdetéseket mutasson azoknak, akik jártak már az oldalán vagy az oldala egy speciális részén (pl.: webshopjában eljutottak a vásárlás utolsó pontjához, de végül nem érkezett be a megrendelésük).

PPC marketing, Google AdWords ügynökség

Miben lehetünk az Ön segítségére?

 • Google AdWords hirdetési fiók audit

  Google AdWords tanúsítvánnyal rendelkező munkatársaink független szakértőként megvizsgálják az Ön AdWords hirdetési fiókjának beállításait illetve statisztikáit. A kapott értékek alapján készítenek egy riportot, melyben rámutatnak az esetleges problémákra, hiányosságokra illetve azokra a részekre is, melyek eredményesen máködnek.

 • Tanácsadás a kampányok optimalizálására

  Egy finom kávé mellett szívesen ellátjuk Önt értékes javaslatokkal, tanácsokkal az AdWords kampányával kapcsolatban. Igény szerint a tanácsadás során elhangzottakat a gyakorlatban is bemutatjuk.

 • Google AdWords kampányok kialakítása

  Bízza ránk, Google AdWords ügynökségre AdWords hirdetési kampányainak megtervezését és elkészítését. Céljait szemelőt tartva igyekszünk folytonos maximális minőséggel és szakértelemmel kezelni ppc hirdetési kampányait.

 • Konverzió optimalizálás

  Nem elégedett az AdWords hirdetési kampámnya nyújtotta eredményekkel? Több megkeresést, ajánlatkérést szeretne? Segítünk AdWords kampányát optimlaizálni, hogy elérje kitűzött céljait.

 • Komplett marketing stratégia kidolgozása

  Nem tudja, merre induljon? Milyen felületeken lenne érdemes hirdetni? Mi legyen a ppc marketing stratégiája? Munkatársaink alapos kutatómunkát követően összeállítják és bemutatján Önnek a célravezető stratégiát.

 • Rendszeres elemzések készítése

  Az AdWords kampányok optimalizálásához elengedhetetlen az elért eredmények elemzése és kiértékelése. A riportoknak köszönhetően tudjuk növelni AdWords hirdetésének hatékonyságát a költségek minimalizálása mellett.

Lépjen kapcsolatba velünk

Miért érdemes minket választania?

Célunk, hogy minél jobb minőségi mutatóval rendelkező hirdetései legyenek. A jobb mutatók hirdetési költségei csökkenését eredményezik, így a profitja növekedni fog.

Mert hiszünk a minőségi és korrekt működésben, ezért sosem fogunk ajánlani és használni olyan módszert, amit a Google szabályzata nem engedélyez.

A Webergoline Google ügynökség, mely annyit jelent, hogy csapatunkat Google minősítéssel rendelkező szakemberek alkotják, mely garancia az Ön számára, hogy jó kezekben lesz az ön Adwords hirdetési fiókja.

Google Partner Logó, Google AdWords ügynökség
Kedves látogatónk weboldalunk sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérjük engedélyezd a sütik használatát!
Értem Részletek