Holdapalota Egyesület munkáját segítjük

Miben segíti munkánkat az új weboldal?

A honlap az még mindig az a felület, ahol először találkozik velünk az érdeklődő, ügyfél vagy leendő partner. Mindenképpen olyan benyomást szeretnénk tenni, hogy nekünk is fontos a rólunk kialakított kép, foglalkoztunk magunkkal, az arculattal, a honlappal.

 A honlap tartalma meg természetesen legyen informatív, könnyen befogadható. Rövidtávon az aktuális projektjeinkről nyújtson elegendő információt, hosszútávon pedig egy olyan felület legyen a leendő partnereinknek, ami bemutatja a referenciáinkat, azokat az „ügyeket”, amikben részt vettünk, amiket fontosnak tartottunk. Nem utolsósorban pedig „naplózza” magunk számára is, hogy hol tartunk, mit tettünk eddig azokból az ügyekből, amiért létrejött az egyesület.

Nyugodtan mondhatjuk partnereink számára, hogy ezen a honlapon megtalálhat rólunk minden információt. Nem nyomtatott anyagot kell átadni, bemutatni (környezetkímélő), hanem a honlap hivatkozása elég bemutatkozás számunkra.

 

 

A Webergoline csapata többet nyújt, ha weboldal készítésről van szó

Projektszemlélet. Koncentrált figyelem a kérésre, véleményre és megoldási javaslatok felkínálása. Teljes mértékben szolgáltatásjellegű, ügyfélközpontú, sőt azontúl is. Véleményem szerint sokkal több figyelmet, energiát tett bele a Webergoline, mint amit általában más szolgáltatótól tapasztaltunk. Ügyének érezte a feladatot és az előre kitűzött határidőt tartotta, továbbá olyan gesztusokkal élt, ami túlmutatott egy üzleti kapcsolaton.

Pitenyák Tamás
Holdpalota Egyesület

www.holdpalota-egyesulet.hu

 

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg ismerőseiddel is!