Az esküvői weboldal készítés előnyei

Manapság az életünk nagy részében online vagyunk. A neten vásárolunk, itt tartjuk a kapcsolatot a barátainkkal, sőt még párt is találhatunk. Nem csoda hát, hogy az esküvői weboldal készítés is egyre népszerűbb a házasodni készülők körében.

Miért jó ötlet az esküvői weboldal készítés?

  • Sokkal könnyebbé teszi a szervezést

Gondoljatok csak bele! Nem kell mindenkinek egyesével kibogarászni az elérhetőségeit, órákig telefonálni vagy levelezgetni. Egy helyen megoszthatod mindenkivel az információkat és kedved szerint bővítheted a tartalmat.

  • Vezethetitek a vendéglistát

Az emberek online vissza tudnak jelezni, nektek pedig semmi más dolgotok, mint a weboldalon csekkolni, hogy kire számíthattok a nagy napon. Sőt, azt is tudják tudatni veletek, hogy van-e bármilyen étel intoleranciájuk vagy bármilyen különleges igényük. (pl.: kérnek-e szállást, transzfert stb.)

  • Személyre tudjátok szabni

Akárcsak egy meghívó esetében, itt is válogathattok a design elemek közül. Az Esküvő Online esküvői weboldal tervezőjének segítségével például 4 féle sablon közül választhattok, a kínálat pedig folyamatosan bővül.

  • Sokféle tartalmat megoszthatsz

Míg egy meghívón csak szöveg és idézet szerepelhet, az esküvői weboldalon az animációtól kezdve, a képgalérián át a videóig minden elfér. A palettát millió hasznos elemmel színesítheted. Tehetsz fel képet az esküvő helyszínéről, belinkelheted a szálláslehetőségeket, leírhatod a részletes programot ikonokkal díszítve és még sorolhatnánk.

  • Indulhat a visszaszámlálás!

Akárcsak a kisiskolás a vakációt, úgy várja egy menyasszony is a saját esküvőjét. Az esküvői weboldalon számlálót is elhelyezhettek, ami folyamatosan mutatja, mennyi idő van még hátra a nagy napig.

esküvői weboldal készítés

Az esküvői weboldal készítés tehát igazán hasznos és rengeteg időt spórol meg nektek, ha ügyesen csináljátok. Nem utolsó sorban azt is meg kell említsük, hogy a papír alapú meghívóval szemben, ez egy teljesen környezetbarát megoldás. Ejtsünk 1-2 szót az anyagiakról, hiszen az sem elhanyagolható. Az Esküvő Online kínál egy szuper alapot a weboldal készítésre, ami ingyen van, ezen felül csak a pluszban kiválasztott bővítményekért kell fizetnetek, ha megtetszik valamelyik. Összességében biztosan jobban jöttök ki, mintha mindenkinek külön meghívót gyártatnátok és még a környezetet is véditek.

Az új esküvőszervező oldal pedig nem csak az esküvői weboldal készítés funkciójával rendelkezik. Az Esküvő Online-on megtervezhetitek az ültetésirendet, rendszerezhetitek az előttetek álló feladatokat, válogathattok a rengeteg szolgáltató között és ha egy kis inspirációra vagy tanácsra vágytok, kikapcsolódásként böngészhetitek a cikkeket.