A 3 legfontosabb tény a weboldalakról

1. Mindenkinek szüksége lehet rá, főként a vállalkozásoknak

Ismered a “liftbeszéd”-et? 1 illetve gyakran 3 perces bemutatkozásnak is szokták hívni. Ez azt jelenti, hogy be kell tudni mutatnod magad, céged, eredményeidet és jövőbeni terveidet úgy, hogy abból megrendelés legyen a végén, s mindezt pár perc alatt, míg a lift az alsó szintről a legfelső szintre jut.

tartalomgyartas

A weboldal a “liftbeszéded”. A látogatók átlagosan 5 másodperc alatt döntenek arról, hogy a honlap, amelyet felkerestek, releváns-e számukra, érdemes-e tovább böngészniük az oldalon található tartalmakat, vagy sem.

Weboldaladra az online hirdetéseknek köszönhetően sok látogatót terelhetsz, akikkel ha mind személyesen kellene beszélned, illetve találkoznod, a teljes munkaidődet elvinné. Weboldalad tehát a hét minden napján 0-24-ben akár helyetted népszerűsíti vagy akár értékesíti termékeidet, szolgáltatásaidat!

 

 

2. Ingyenes megoldásoktól a milliós weboldal fejlesztésig

Attól függően válassz weboldal készítőt, hogy mi a céljod az új weblappal:

  • Ingyenesen létrehozható weboldal: abban az esetben, ha csak pár oldalnyi szöveges illetve képi tartalommal szeretnéd feltölteni a weboldaladés nem feltétlen szempont a professzionális megjelenés illetve funkcionalitás, akkor ideális választás lehet.
  • Tartalom kezelő rendszerek, kész webdesign sablonnal: ebbe a kategóriába soroljuk jellemzően a WordPress, Joomla, Drupál, stb… CMS rendszereket. Költséghatékony és sok esetben ideális megoldás, ha testre szabható, modern megjelenést, illetve könnyen kezelhető adminisztrációs felületet szeretnénk. Segítségükkel akár céges bemutatkozó weboldalakat, hírportálokat vagy akár alacsony termékszámú webáruházakat létrehozhatunk.
  • Egyedi fejlesztésű weboldal: abban az esetben, ha fontos az egyedi megjelenés, a weboldal teljesítménye (betöltési idő), illetve a speciális funkcionalitás, akkor érdemes egyedi weboldalt fejlesztetni.

3. Versenyelőnyre ad lehetőséget

Sok vállalkozás még a mai napig sem rendelkezik weboldallal vagy ami van, afelett is eljárt az idő.

Versenyelőnyre tehetsz szert, ha egy modern, átlátható és az ügyfelei kérdéseire választ adó weboldallal rendelkezel, kiváltképp ha egyébként a szakmádban alig van a versenytársaidnak hasonló színvonalú weboldala.

Megsokszorozhatod az előnyöd és ezáltal a bevételed, ha a weblapod köré egy gondosan megtervezett és kivitelezett marketing stratégiát is építesz. Az online hirdetés kétségtelen előnyei közé sorolható, hogy költséghatékony és maximálisan mérhető az eredménye.

Félsz a Weboldal készítéstől?
Sok a megválaszolatlan kérdés?
Nem értesz hozzá és tartasz tőle, hogyan fogod tudni kezelni?

A Webergoline szakértő csapata segít a weboldal készítésben, bemutatják Neked a használatát, vagy akár igény szerint a weboldal további kezelését, illetve online hirdetését is vállalják. Ennek köszönhetően Te foglalkozhatsz azzal, amit szeretsz, amihez igazán értesz! 😉